П1дказка

Мою правду без піідказки,
прочитайте ви,будь-ласка
що б не мати сорому за все,
Мою правду в кожнім слові
та про помилки в розмові.
якщо вона радість принесе.
Прочитайте все відразу,
про вірус. пошесть та проказу
та все те,що захід нам несе.
А щоб вам було не гидко
ви згадайте про Микитку.
де я вам сказав мабуть не все.


Рецензии