Зв льнитись в д страждань

Звільнитись від страждань,
Ти, Боже, дав диші свободу.
Я не шукала, ні, не кликала й нешла,
Але Ти дарував усе, і навіть таку вроду.

Ти протягнув в долонях і я їх взяла,
Подяка за цей шлях, за квіти, тепле сонце,
Подяка, що колись я народилась і жива,
Ти бережеш мене, не віддаєш нікому.

Дозволь лише Тобі складать души вірші,
Дозволь мені завжди до Тебе йти мерщій.


Рецензии