З днем народження!

                присв.подрузі Тетяні С.

Бажаю щирості стосунків,
Любові, мудрості в словах.
Турботи, ніжних поцілунків,
Щоб ти коханою була.

Щоб серце радістю живилось,
А щастя - лилось через край.
Щоб віднайшлось, що загубилось,
Забулось все, чого не жаль.

          17.08.17
 


Рецензии