Тепер н хто у серц не живе

Тепер ніхто у серці не живе,
Воно пусте, усе постерло часом,
І був той час, кохання те святе
Було, і ми були колись-то разом.

Що трапилось?- прийшли тяжкі часи,
Чи може загубилось все найкраще?
Та ні, тоді були щасливі дітлахи.
А зараз почуття таке ледаще.

У нас життя нудьгує по шляхах,
Ідуть дощі, дорога дуже слизька,
І вже немає того полум*я в очах,
Ти вже не мій, ти вже не будеш близько, близько.


Рецензии