Вколисують дощ мо думки

Вколисують дощі мої думки,
Схиляю голову і тихо засинаю,
У мене не були в житті чоловіки,
Бо я лише тебе, хоч мріями, але кохаю.

Я засинаю, знову бачу ти
До мене йдеш і посміхаєш щіро,
А промені навколо так чудні, малі,
У мене є до тебе тепла, добра віра.

І знову бачу у ві сні,
Твої найкращі в світі очі,
Як добре, добре вже тоді,
Даруй мені їх бачити що ночі.

Вколисують дощі мої думки,
Я засинаю але чую голос твій,
У мене не були в житті чоловіки,
Тому не спутаю його, бо ти вже мій.


Рецензии