З днем народження!

                присв. подрузі Наталі Д.

Бажаю щастя на роки,
тепла від Сонця і кохання.
Щоб світлими були думки,
яскравими були бажання.

Без суму жити, без нудьги,
натхнення в посмішках черпати.
Щоб недруги та вороги
твій дім старались оминати.

Добра, наснаги до життя,
до дій активних, до визнАння.
Щоб дарувало майбуття
Мандрівки, радість спілкування.
         
Та ще багато гарних мрій
тобі я хочу побажати,
Здоров'я, друзів і батьків
як можна довше не втрачати.

     30.05.18


Рецензии