Митт вост життя мого найкращ

Миттєвості життя мого найкращі,
Я зможу зберегти перлиной в серці,
Ці дні, ти пам*ятаєш? не були ледащи,
Ці дні ми були разом, разом вперше.

І я навчилася дивитись тобі в очі,
І я навчилась кращеє в житті хопати,
Щоб перетворити це у добро, що ночі,
Так, я навчилася тебе, тебе кохати.


Рецензии