А я на все дивитимусь з гори

А я на все дивитимусь з гори,
Усе минуло, чи забув ти, любий?
Мені колись час шепотів: твори!;
І я творила, це побачили усюди.

Побачили і підхопили спів,
А я пішла туди, не повернуся,
Ти залишайся самим кращім на землі,
І дай до тебе зараз ще хоча би раз звернуся.

Почув чи ні? - це марно вже питати,
Ти є в піснях, ти є в віршах, усюди,
Як добре, що змогла тебе, лише тебе кохати,
Як добре, що любов цю підхопили люди.

А я на все дивитимусь з гори,
І посміхнуся щиро теплим сонцем,
Мені колись час шепотів: твори!;
І я творила, я творила добрим.


Рецензии