Вояж

З Хрещатика крізь парк униз
І через пішохідний міст
Ідемо на центральний пляж -
Звичайний київський вояж.
Весь день купаємось в Дніпрі,
I видно Лавру на горі,
Які чудові наші дні.
Туди - на інші вихідні.


Рецензии