Золотi гори

Провидців розвелось у нас немало,
що жваво живлять масовий психоз…
Згадайте Кашпировського-вандала,
як той шеренги клав в анабіоз!

А Чумака Алана не забули,
на відстані що воду заряджав?
Йому подякував би і коваль Вакула,
а може – ніби біса катував…

Спасти довіру нині чи удасться? –
частіше все запитую себе,
коли й незряча Ванга, мила бабця, –
таємний співробітник КДБ!..

У що лише не вірять бідні люди
під натиском хвороби, скрути, зла:
в Христа, Аллаха, Будду, навіть Вуду,
а у хлюстів – росте гора бабла!

11.09.2018


Рецензии