Dedicatie parintilor

Mi-e greu sa dau ochii cu ea ...
S-o vad palida si plinsa;
Cu naframa in m;na strinsa.
Mi-e greu sa dau ochii cu ea.

Mie greu sa dau ochii cu ea...
Cu bratele  incolacite ;
Privirile spre drum tintite .
Mi-e greu sa dau ochii cu ea.

Mi-e greu sa dau ochii cu el...
Cel cu vocea blanda si sfioasa ;
Cind ma vede intrind in casa.
Mi-e greu sa dau ochii cu el.

Mi-e greu sa dau ochii cu el ...
Cel ce ma crede si ma rabda;
Ce ma pazeste precum o salba .
Mi-e greu sa dau ochii cu el.

Mi-e greu sa dau ochii cu ei...
Cu cei ce m-au invatat sa merg;
Cuvintele sa le aleg...
Mi-e greu sa dau ochii cu ei.

Mi-e greu sa dau ochii cu ei
Cu parul alb ca de matase;
Ce a griu copt  inca mai miroase.
Mi-e greu ...parintii mei.


Рецензии