Укр. Врода

Скоро осінь скінчиться,
вдарять перші морози,
і лежатимуть листя
на замерзлій землі.
Замете білим снігом
і подвір"я і хати,
замете всі дороги,
їх не треба чекати.
Я дивлюся на поле,
де проходе дорога,
де ходив я до школи,
де  ступали ці ноги.
Кожну осінь на полі
працювали всім  класом,
кукурудзу збирали
ми з дівчатами разом.
Там я вперше побаччив
найчарівнішу вроду,
з того часу забув
спокій в серці й свободу.
Де б не був, не ходив
я завжди пам"ятаю
як я вроду любив
лише я про це знаю.


Рецензии