Кохання худих

Зустрілися худий з худою
і розгорілася любов
зустрічались,цілувались
клялись в коханні,знов і знов

І дійшло у них до сексу
злились тіла в один клубок
ой як кістки торохкотіли
в любовнім шалі їх обох.


Рецензии