Не в рш

Прості помилки
Однотипні образи
Бриткі плітки
Непройдені фази

Що ще підкине нам життя
Аби могли ми легше жити
Таке неополітанське буття
Святою водою хоче вмити

Підкорити собі прагне кожен
Та чи поступимось собою ми
Хоча насправді що ми можем
У кожного нажаль свої світи

Стосунки - прірва
Ми - вода
Немає вірша
Се течія


Рецензии