Я молюся за долю твою

Ти красуня моя,Україно,
Я молюся за долю твою!
Не ставай, не ставай на коліна,
Я ж тебе усім серцем люблю!
Не ховай свою гордість незламну,
Не потуплюй у землю очей.
Я у тебе, мою нездоланну,
Вірю серцем, як решта людей!
Ми з тобою здолаємо війни,
Ми пройдемо тернисті шляхи,
Тільки ти не ставай на коліна,
Тільки ти, моя люба, живи!
Нам з тобою плекати онуків,
Нам чекати на правнуків вдвох.
Я цілую твої добрі руки
І нехай береже тебе Бог.


Рецензии
И пусть бережёт бог Украину и Вашу искреннюю любовь к ней.

С уважением, Владимир Грачев.

Владимир Грачев 3   03.01.2019 18:06     Заявить о нарушении