Р дне село!

Найкраще на рідній домівці жить,
Якщо немає турбот, добре проводити час.
Десь шум далекого лісу, що з вітром на ти,
Звідки не візьмись голосують птахи и коти!

Хоч це лиш не велике село, проте батьківщина;
Не даром кажуть найкраще у власній родині,
Турботи хоч протікають, але оскільки я тут...
Допоможуть жити красиво і стіни рідненькі.

От вийти лише на ганок, вистачить для себе,
Вдихнути свіже повітря у повні груди,
А зранку - промені світять жовто і рудо!
Навіть півень: "Я г-е-е-рооо-й", неначе кричить.

Від щастя радіє серденько й голова,
Ніхто не засміє - прокричу я Ур-а-а-а-а!


Рецензии