Шива-ратра знае праздник

Будь здоров уж, міj коханыj!

На заре её я встретіл,
Эту Деву, Ната-раджу.
І вот ек ля мні пуднетысь
До такэj грудыны святыj.

Я пошов... схватыв ныкэчу
J ек почев, пык, цылуваты!..
О, да-да. Вона j далася,
Тая дывная Наташка ш.

Мы сіделі разОМ вместе.   
А чы я хоть знав, шо краля j
Е ось тая быта самка,
Шо ля-ля ля всех ужакав.

Ну, да, здэця, маеш сэрцэ –
То воно всё j роспознае ш.
Гэ! Да есця гэткы тэклі,
Шо тыбэ j ны покусають.

Мы завсёды быз здарэння ж.
Так С3лэць і з Рыбы ладыть:
Ах, Луна в тыбэ котеча?..
То всэ есно – ны дурна ж, гы.

Маты в хаты. Шо за деjство.
Го! Хотів бы ты j всчуваты.
На конці ж того чы света
Та родылася пак 7ка.

А сыны куды глядеть жэ.
Но на тых, похожых нечым.
Хоть і знають: ох, влыпэчуть
Уж улад табе катлетав!

Так от мы j ходыв бы далыj
До савет-лябов джульетав,
Шоб ны відав Бабы Светлаj,
Шо j дасць еблык каj Портрэта.

Jіхав поjізд. Мчала рэдька
Знов до свого дома ж кельі.
А шоб мужу даты хлебца –
Зары-зары! Сыр жры так в малп.

От на тым усэ j проверыв.
Шо но взев да в проводнічкы
Екся выманы цюкэрок-с.
Хо! Да в Ніколавны взьмы шо!

АнатольЕвна ш ны Евка.
Спала-спала – j ны пудгледь, як
Васька краську пожырае
Прам-такы ажны глазамы з.

Ну, хороша – ганьбы нема
Тая дывна королева,
Шо влюбыла в сэбэ Змея.
Да от  шось і він ны мнело.

Роставалысь: я налево!
Ты – направо, парынь бравыj. –
Шо ж, прощаj, моя заразка.
В совыршэнствы бо прыкрасна фш.
 
...от така була й та Ева.
Ну, шо во но носом ф небо зь


Рецензии