Дран джинси

Драні джинси не біда, то духовна бідність.
Чи то сорому нема? Чи невідповідність?
Я за моду, і красу ратую і знаю,
Бідність, вибачте, ніде, чесно не сприймаю.
Не святЕнник я, не сноб, але що то значить?
Одяг бідних і нероб не дарує вдачу.
Йде красуня в "постолах", на колінах дірки,
Зрозуміть би бідолах? - Їм важливі бірки.
А ще те, що носять всі, і немає тями,
І не відчуття краси, робить в душах ями.
Що мені тут не кажіть, але люди добрі,
Ви лише одне збагніть, що то є недобре!
Що нащадки скажуть нам дивлячись на фото?
На бабусях мотлох сам, мабуть без роботи.
Буде важко їм збагнуть, що то була мода,
Можна так перевернуть всю красу природи.
Є ж гармонія в красі, тому є шедеври,
А у моді віковій, бачим справжні перли.
Хай то джинси, чи то льон, чи шовкові сукні,
Хай хімічний той капрон,
Лиш дірки відсутні!
Не судя я, вибір ваш, самі вибирайте,
Бідним робить нас не час -
Вибір! - Вибачайте!


Рецензии