The Earth silent heavy honored Expedition

https://music.yandex.ru/album/4107642/track/648319
Bla Bla Bla Radio Cut
Исполнитель: Gigi D'Agostino

Any aggressive or dissatisfied cosmos civilizations has always envied the earthly civilization and secretly admired her. Civilization from the planet Earth by its delicate appearance in the negotiations alone knew how to squeeze out all the space preferences and privileges.
- we demand... demand we... we... while we demand let me notice... amazing!

Какие-нибудь агрессивные или недовольные цивилизации космоса всегда завидовали земной цивилизации и тайно восторгались ею. Цивилизация с планеты Земля одним лишь своим деликатным появлением на переговорах умела отжать все космические преференции и привелегии.
- мы требуем... требуем мы... мы... пока мы требуем позвольте заметить... удивительно!


Рецензии