Любви болезнь

Любви болезнь очень сильна,
Не выбирает пол она...

Судьбы порою она сводит,
А чаще просто их разводит.

Но, нет лекарства нам от ней -
Люби, или страдай сильней...

Если случилось заболеть -
Выздороветь быстро не суметь...

========================

Кохання - то хвороба, знайте,
Ви навіть ліків не шукайте,

Незвідки десь воно приходить,
І навіть долі різні зводить,

Та, зазвичай рідко буває,
Що БОГ серця обох єднає...

Якщо трапилось захворіти -
Видужати швидко не зуміти...


08-09-18.


Рецензии