Прихильнiсть втаeмничена моя...

Прихильність втаємничена моя...
Можливо, навіть слабкість таємнича...
Люблю я дивоцвіт твого обличчя,
та в тім нікому не зізнаюсь я.

Це – не знеслав'я. Не біда. Не гра.
Це – стан, який підносить і гартує.
Випробування, що того вартує.
Змужніння непомітного пора.

Тут не існує вимірів і меж.
Це – щастя, що не можна щастям звати...
Це – вимір, вищий виміру «кохати».
І знаю: все це – відчуваєш теж...


Рецензии
ihana! прекрасно написано!

Алена Шевченко   08.10.2018 10:10     Заявить о нарушении
Спасибо, спасибо!

Миклош Форма   27.01.2022 00:12   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.