Вiртуальна реальнiсть

(Із циклу „Лазурний берег“)

Нас прагнуть мати всі, кому не лінь,
забити баки – бізнесу їх суть.
Реальність тінню ліплять на плетінь
й реально віртуальність продають!

07.09.2018


Рецензии