Ти маeш вiрити собi

Ти маєш вірити собі,
Лише собі,
Відчутій серцем глибині,
Не темноті…

Ти маєш зичити добра,
Лише добра…
У серці стане всім тепла,
Але не зла…

Ти маєш бачити життя,
Як є життя…
Хай в серці сходить чистота,
Не сліпота…

Ти маєш вийти за межу,
Так, за межу,
У серці віднайти красу,
Не чорноту…

06.09.2018


Рецензии