А чи тоб це пощастить?

А чи тобі це пощастить,
Що я усе найкращеє відкрила?
І що воно тобі дасить?
Мені - великі, міцні крила.

Мені дарує сил витати,
Вогнищем бути, щоб палать,
Жадання, щоб тебе кохати,
А що тобі це може дать?

Мені дає бажання жити,
Спіткати краще у житті,
Бажання кращеє творити,
Бажання рухать до мети,
А що від цього маєш ти?

А чи тобі це пощастить,
Що я усе найкращеє відкрила?
Нехай добріше буде і до тебе мить,
Нехай, як і мені, тобі дарує крила.


Рецензии