Як легко загубитися

Як легко загубитися в роках,
Як важко половинку ту знайти,
Утримати її в своїх руках,
І з нею по життю затим пройти.
Як складно пронести отой баланс,
Щоб не зламати кращих почуттів,
У кожного в житті такий є шанс,
Та забагато гострих тих кутів.
Як важко пробачати і любить,
Випробувань життєвих що прийдуть,
В гармонії не легко завжди жить,
Нажаль, проблеми ті не обійдуть.
І все-таки! - Любов долає все!
Кохаючи пробачити потрібно,
Над прірвою лише любов несе,
Вона насправді Янголу подібна!


Рецензии