Чому у Душi

Чому у Душі залишилася малою,
зі сліпою довірою до всього навкруги.
Чому зовні тверда, непідступна,
а всередині м'яка та тонка.
Чому вірю навіть прикметам.
Якось залетіла в кімнату пташка,
через декілька днів помер мій Сашко.
Нещодавно також у вікно гучно
постукала пташка.
Я захворіла на деякий час,
як завжди невчасно.
Чому Духом сильна,
а серцем легка.
Чому в щастя вірю,
та його не маю.
Чому,як у тому прислів'ї,
"вірю навіть дикому звіру,
а собі ні".


Вы можете прослушать данное произведение на канале автора: https://youtu.be/l_YVlOZdTvg


Рецензии