Зустр1ч

Палац  культури  на  селі,
Це  світоч  творчості  і  знань,
Рівня  культури  взагалі,
Місце  всіляких  святкувань.
Відомий  Клуб  за  інтересами
Він  привернув  безліч  людей.
Агрономійською  адресою
Привабив  душі  звідусіль.
Окремо  слово  ветеранам,
Таких  активних  не  знайти,
Енергія, як  у  вулкана,
Завжди  були  на  висоті.
Ділитись  досвідом  роботи
У звичаї  цього  палацу.
Зустрічі  кожної  суботи,
Щоденно  виставки, покази.
Ось  дев'ятнадцятого  травня,
Погода - ясно, ні  дощинки,
Щоб  звесилити  святом  будні
З'явились  гості  з  Арбузинки.
Давно  громадськість  всю  району
Чарує  шарм  Агрономії.
Високий  жест  доброго  тону,
Візит,  а  не  лише  месія.
Зустріч призначили  у лісі,
Там, де  будинок лісника,
Поляни  та  повітря  чисте,
Та  традиційний  коровай.
Прекрасна  розповідь  про  ліс,
Як  його  прадіди  саджали.
Та  про  зелене  жито  пісня,
Гостей  що  нею  зустрічали.
Промов, вітань, як  та  лавина,
Дружбі  спрямована  служити,
Похід  до  лісу - як  причина
Ході  у  скандинавів  вчитись.   
Обід  святковий  по  походу.
Столи  накриті  від  душі.
На  лоні  дружби  та  природи
Страви  чудові,  запашні.
Дві сковорідки "велобаджі",
Картопля  смажена "з  горою",
Шашлик, салати, фрукти  також.
Випічки   щедрою  рукою.
Час  для  переглядів   настав
Гості програму привезли
Карась  з   Одаркою  почав
Довгоочікувану   мить.
Книг  презентація, пісень,
Призи,  дарунків  щедрість,
Переглядати  можна  день
Виставку  вишивок  чудесних
Ігри, загадки, танці, гумор,
Бадьорий  настрій  підняли,
Зустрічі  двох  стержнів  культури
Значення  нове  надали.
Зустрічі  ці  є  перспективні,
Формують  ширше  кругозір,
Поповнять  знання  та  активність.
Чекає  їх  народ  простий.


Рецензии