Мовчати

22.08.18

Мовчати...
В великому місті
Чи в темному лісі -
Мовчати.

Побачити сонце
Крізь гілки пожовклі.
Почути,  що в ньому -
Душі замовклі.

Блукати...
По вулицях я голих
Місцях незнайомих
Блукати.

Шукати те щастя
Що нам незнайоме.
Забути нещастя,
В дарунок недолі.


Рецензии