Знову стукае дощ за вiкном

Знову стукає дощ за вікном...
Відриваючи погляд мій.
На тепер і потом...
Зупинися мій часу стій.

Я чекала твого дзвінка...
І кохаючи понад усе...
Я тонула...і знов ріка...
Так далеко від тебе несе.

То тому що не варто враз...
Пам'ятати лиш добру мить.
Що ж...майбуть що і знову час...
В моїх спогадах лиш бринить.

Наполегливо зостаюсь...
Намокаючись під дощем...
І вдивляючись...знов боюсь...
Бути поряд з тобою ще.

Тож чому це..? Ти знаєш сам...
Біль не варта мого дощу.
Говорила що не віддам...
А тепер...тебе відпущу.

Бо не варто тримати тих...
Хто жадає забути нас.
За вікном...знову дощ притих...
Відпустити віднині час.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии
Бо не варто тримати тих...
Хто жадає забути нас.
За вікном...знову дощ притих...
Відпустити віднині час.
благодарю...

Виктория 72   20.09.2018 05:16     Заявить о нарушении
Спасибо Виктория за визит и прочтение с ув. Лена.

Лена Грама   20.09.2018 08:23   Заявить о нарушении