Два кольори

Два кольори мої, два кольори...
(Я люблю свою Україну)

Поля, укриті жовтим цвітом,
Та небо чарівне в блакитті,
Моя країна кращою є в світі,
В безмежжі тих відтінків розмаїтті...

06-09-18.


Рецензии