Я його дочекаюсь!!

Я його дочекаюсь !!
Знаю, його варто чекати !!
Чесно й відверто зізнаюсь,
Як його СИЛЬНО буду кохати !!

Стану для нього небом,
Він мені - землею.
Знаю, його чекати треба !!
Я відчуваю.. Душею..

Буду його сонцем,
Він - моєю луною.
Стане моїм оборонцем,
Я його стіною.

Віриш, його чекати варто !!
Його варто просто любити..
Кожного ранку чути лиш жарти,
Сміхом його - себе полонити.

Я обійду край світу,
Але чекати буду !!
Стану його магнітом,
Він - моїм незрівнянним чудом.

Я його дочекаюсь !!
Поміж мільйонів.. Він мене знайде !!
Так обійму.. В обіймах сховаюсь,
Бо він мене в долі вкраде.

«Не відпущу !! Чуєш ??
Не відпущу ні на мить !!»
Серця звук мого відчуєш..
Воно ж бо не б‘ється, воно гримить,
                штормить
                щомить !!

І в обіймах його буря вщухне,
І в очах його спокій жаданий знайду.
Все минуле до нас - просто рухне.
Я для цього хоч пекло пройду !!

Я його дочекаюсь !! Обов‘язково !!
«Я чекала тебе, так чекала !!», - скажу
І пролунає чітке дієслово:
«Знаю маленька, тепер я тебе ЗБЕРЕЖУ !!»

P.S. Присвячується майбутньому чоловікові.


Рецензии