В Укра н сп ваю

В Україні співаю,
В Україні живу,
В Україні блукаю,
З Україной дружу,

З Україною в серці,
З Україной в душі,
З Україною разом,
У найкращє мерщій.

Україною марю,
Україну малюю.
Україну вітаю,
Україну святкую.


Рецензии