В ддати за життя останн грош

Віддати за життя останні гроші,
А скільки коштує життя, скажи?
Чи буде вже на Україні добре?
ХЛОПЧИНА, ТИ ДОМОЙ БІЖИ МЕРЩІЙ.

І ОБІЙМИ СТАРЕНЬКУ МАТИ,
НЕ ПОСПІШАЙ, ХЛОПЧИНА, ПОМИРАТИ!


Рецензии