А ви народу хоч лишить пов тря

А ви народу хоч лишить повітря,
Бо платимо за все, за все,
Я розумію, що це є грошова хвиля,
І що в душі у вашей вже нема святе.

А ви народу хоч лишить повітря,
Ну добре, добре, пригрибайте все,
На ваше слово головой хитаємо не віря,
Від вас вже смертю той брудкой несе.

Вже запах крові, вже встають померлі,
Вже кроки прокляті, нечуйно йдуть,
А ви ще залишаєтесь як барани уперті,
Навколо вас всі мруть і мруть, і мруть.

Вже час той підійшов і вам померти,
А чи багато візьмеш у "хатину сна"?
Народу позалиште хоч повітря; ні, так вперті,
Ось господиня смерті, більше вас, сама!


Рецензии