Без тебе стало враз тепер усе пусте

..Без тебе стало враз тепер усе пусте,
Усе не так, усе вже зовсім не цікаве,
І подиху твого мені для щастя було мало,
Й життя моє без тебе вже і не цвіте..
..Без тебе стало все навкруг таким німим,
Щось там говорять навкруги, та я не розумію,
Чомусь так рано враз я нещаслива овдовіла,
Роки минулого тепла тепер лише як дим..
..Без тебе..Скільки років треба ще прожить,
Скільки всіх днів у темну безкінечність,
Любов моя до тебе - вже вона безпечна,
Одній в човні з терпінням лише далі плить..

81027080r


Рецензии