А нам, дорослим, що робити, Боже?

А нам, дорослим, що робити, Боже?
Бо ми не вміємо прощати як дитина,
Хто нас пробачє, хто в житі поможе?
Там у блакиті є жаданая Країна.

Як нам, дорослим, всім пробачить, Боже?
Та так щоби назавжди і по справжньому?
Хай янгол Твій блискучий допоможе,
Пробачити близьким, пробачити усякому.

І стати мов дитина з щирим серцем,
Такою доброю і всепрощающєй усіх,
Янгол посміхнеться з посмішкою-блиском,
І ближщє, вже так ближщє гарная блакить.


Рецензии