З памят мо стерти

З пам*яті моєї стерти,
Вже намагалися тебе,
Но що вони зробити зможуть,
Коли ховаю від усіх себе?

Не зазирнув ніхто щоб в очі,
Ніхто не зміг почуть ім*я,
Твоє життя для мене цінне,
Ми будемо колись сім*я.

І хай говорять, що бажають,
У язика нема кісток,
Сьогодні знов з тобой зустрінусь,
Ти пам*ятаєш де місток?

Ось там спіткали ми кохання,
Ось там залишили чуття,
Ось там тебе я знов чекаю,
Ось там усе моє життя.


Рецензии