Не зд йснен бажання, спод вання

Не здійснені бажання, сподівання,
Усі сховаю в глибині душі,
Не підійму на поверх це чекання,
А як ми стрінемося - зміняться чуття мерщій.

Все буде добре, краще ніж у когось,
Все буде добре бо за мене ця блакить,
Все буде добре, з тобою поряд заспокоюсь,
Вірю щиро, що наступе зустрічі ця мить.

Не здійснені бажання, сподівання;
А може добре, що вони колись були?
А може добре, що не здійснені залишились чекання,
А може добре, що ніхто їх не побачив, не взяли?!


Рецензии