Прощати вчитись в Тебе дай-но Боже

Прощати вчитись в Тебе дай-но Боже,
Та так, щоб щиро, від усій души,
Як та дитина, а блакить вже допоможе,
І я прощати всіх біжу мерщій.

-Я вас пробачила і вас, і вас друг теж,
Мені так легко, є бажання співа;
Ви мені вже не робить і злого, ото егеж,
Але якщо і вдарите у праву - дам і з ліва.

Я знов пробачу як навчив мій Боже,
Немов дитина все пробачу вам,
І в цьому мені янгол допоможе,
Відразу зупиню хід злим думкам.


Рецензии