ни

Туганнары; к;зл;ре,
Кулларын да ирк;л;рг; яратам.
Кочаклашу,
Мин ;з й;р;гемд; саклыйм.
Минем туган ;нием,
Язмышымда син якты нур.
Мин кайчагында упряма,
Тик син боларны; барысын да ми;а с;йл;рсе;.
Сине; елмаюы; яктырак балкый света,
;;м ул минем к;;елемд; яши.
Р;хм;т си;а ;ни.
Ми;а б;л;к итк;н тормыш ;чен,
Сине; й;р;к ;чен.
Кояшлы к;;ел ;чен,
Минем ангелом тормыш буенча.
Син ;;рвакыт булачак!

 12.08.2018. Вакыт 14: 23.
На татарском языке стих мама.


Рецензии