Диво

Дуже багато стежок у житті,
Їх обирати доводиться нам,
Серед численних і різних доріг
Найголовніша - дорога у храм.

Лики святих і свічей пломінці
Тишу і спокій у душу несуть,
Наші батьки і всечесні отці
Нас по дорозі господній ведуть.

Віра й молитва дарує усім
Миру і щастя, багато всього,
Славимо все, що содіяне Ним,
Славимо ми Воскресіння Його.

ПРИСПІВ:
Диво, диво
В серці зародилось
Доброю і щирою розмовою,
Диво, диво,
Будемо щасливі
Світлою любовію Христовою.

25.08.2018


Рецензии