Школа

Знову літо пролетіло швидко, як ніколи,
Відзвеніло казкою веселих днів,
Знову перший дзвоник кличе, кличе нас до школи,
Зустрічаєм друзів і учителів.

Опануємо науку в нашім дружнім колі,
Вивчимо всі правила і формули,
Дуже любимо ми школу, нашу рідну школу,
А ще більше любимо канікули.

На уроки в світлі класи дзвоник нас покличе,
Нам іще учитися і вчитися,
Той же дзвоник на перерву значно веселіший,
Біжимо, щоб з кимось там зустрітися.

ПРИСПІВ;
Як щасливе дитя світить ясне сонечко,
Зазирає воно у вікно моє,
У батьків, у своїх ми слухняні донечки,
Чемно слухаєм їх і робимо своє.

22.08.2018


Рецензии