51. Нареченим бажаю миру, щастя, любови! Песня

Нареченим бажаю: миру, щастя, любові
І хай завжди проходять із Богом земні ваші дні!
Хай вас Бог зберігає у Своєму Слові
І хай буде Наставником в вашім подружнім житті!
 
        Приспів:
Ти Господи Благослови!
Даруй їм щасливої долі!
З"єднай їх серця назавжди
Союзом Своєї Любові!

            2
Прибувайте ви завжди у Господньому домі!
Щоб могли ви із радістю шлях цей земний свій пройти!
Обіцяйте сьогодні, що і в радості й в горі,
Збережети ви вірність і будете разом завжди!

            3
І ми дякуєм Боже, за подружжя чудове,
Що по милості Твої змогли своє щастя знайти!
Вірим, що допоможеш, їм в життя ввійти нове,
А колись і до вічності разом з Тобою дійти!

                05.09.2018.


Рецензии
желай желай Любви и Счастья
ведь это воля есть Христа
чтоб мы дарили всем с Любовью
то что и Он дарит всегда
нам Слово всем откроет мир тот
как жить чтобы служить Христу
и ты желай чтоб быть самой здесь
Любимой ведь вернёт Господь...тебе все желания твои

Слава-Блудный Сын   06.09.2018 17:50     Заявить о нарушении
Как красиво вы пишите! Спасибо за то, что читаете мои стихи!
С Христианской любовью!

Ганна Горбатюк   06.09.2018 18:26   Заявить о нарушении