50. Ми дяку м Бога за все! Песня детская

Ми дякуєм Бога за все,
Що нам Він з любов"ю дає,
За сливи і за виноград,
За гарний осінній наш сад!

         Приспів:
Ми дякуємо, Боже, за наш родючий край,
Що ми збирати можем чудовий урожай!
За те, що ми все маєм удома, на столах,
Хай ллється Тобі Слава в небесах!

          2
За сонце таке золоте,
За дощик, що з неба іде,
За щастя, за мир, за любов,
Хай лине хвала Тобі знов!

         5.09.2018.


Рецензии