Промiння кохаeться з дубом

Проміння кохається з дубом…
Листочки тріпочуть життям…
Гойдається гіллячко… Любо
Від пестощів теплих сплітань…

Кремезність… Високість… Розлогість…
Порізана, в зморшках кора…
Притишений скрип насолоди…
Могутність і ніжність єства…

Розсипано Сонце у кроні…
Пульсує у стовбурі сік…
Осанну одвічній Любові
Співає просвітлений світ…

02.09.2018
Краснокутський дендропарк, Харківщина


Рецензии