Я e канал мiж Небом i Землею

Я є канал між Небом і Землею…
Я – сіль Землі… Я – Неба Чистота…
Дажбог… Опора… Берегиня… Леля…
Потік через минуле в майбуття…

Я – тут і зараз, від учора в завтра…
Я – спалах почуттів від А до Я…
Я – небуття свідомості монади…
Я – Воля… Я – Любов… Я є Душа…

02.09.2018
Краснокутський дендропарк, Харківщина


Рецензии