Я Бог, дитя Землi i Неба

Я – Бог, дитя Землі і Неба,
Батьків вітаю і життя,
Свою Любов вкладаю в требу…
Я тут і зараз… Я – Душа…

Возношу требу дню і ночі
Із глибини і з чистоти…
Я відчуваю Неба спокій…
Я відчуваю суть Землі…

Я віддаю себе на требу
І воскресаю з молитов…
Я – данина Землі і Небу…
Я тут і зараз… Я – Любов…

31.08.2018
Співочі тераси, Городнє, Харківщина


Рецензии