Листочок з високого дерева

Листочок з високого дерева
Кружляє донизу в траву…
Гостинці небачені Небові
Означують Осінь Земну…

Листочок відірвано… Граючись,
Куштуючи Неба блакить
На Землю беззвучно вкладається…
Завершення… Істини мить…

Листочок… Малесенька часточка
Величної крони життя…
Навіки Любов’ю освячена
Народження й смерті краса…

31.08.2018
Співочі тераси, Городнє, Харківщина


Рецензии