Крiзь дiйснiсть променi Сонця

Крізь дійсність – промені Сонця…
Крізь пальці – жовтий пісок…
Крізь серце – кров, не водиця…
Крізь тишу – голос зірок…

Дорога в Небо відкрита…
Відкрито Силу Землі…
Відкрито Осінь крізь Літо…
Розкрито навстіж Вітри…

Жива освята Любові…
Живе торкання глибин…
Жива пульсація долі…
Живе означення змін…

30.08.2018
Кам’яна могила, Мелітопіль


Рецензии