думки

..Печаль душі, нестримне тепер лише каяття,
коли зривається у вічність рідне те життя,
яке було з найважливіших серед всіх,
яким сам жив, яке замінювало увесь світ..
..І погляд в далечінь тепер уже в оту німу,
й думки про те, щоби лишень не обірватись у пітьму,
думки сумні про те, чому, коли і як й навіщо -
/бо ж щастя ще ніколи не бувало в вашім домі лишнім/..


...Думки..Лише думки..Безцінна пам"ять ночі...
Як важко відпускати тих, кого любити ми й надалі хочем..

81027080r


Рецензии